Mis on Yaga ja kuidas see täpselt ikkagi töötab?

Yaga on kõige kiirem ja mugavam võimalus oma e-poe avamiseks ja uue ning kasutatud kauba müümiseks. Sinu Yaga poes saab koheselt maksta Eestis enamlevinud pangalinkide ja krediitkaartidega ning Ostja saab kauba tellida lähimasse Smartposti, Omniva või DPD pakiautomaati. 

Yaga on loodud selleks, et muuta inimeselt inimesele kauplemine sama mugavaks ja turvaliseks nagu moodsates veebikaubamajades shoppamine! Vaata Yaga videot SIIT :)

Kuidas Yaga täpselt ikkagi töötab?

1. Ostja leiab huvipakkuva toote ning sooritab makse läbi pangalingi või krediitkaardiga, või kasutab ostlemiseks Yaga kontol olevat raha. Müüjale ja Ostjale saadetakse tellimuse kinnitus e-mailile, Yaga teavitustesse ja soovi korral ka Messengeri. 

2. Raha laekub Yaga kontole hoiule (Tellimuste ettemaksud).

3. Kaup liigub müüjalt Ostjale Smartposti, Omniva või DPD pakiautomaadi abiga või muul Ostja ja Müüja vahel kokku lepitud viisil. Kui Ostja on valinud transpordiviisiks „Kokkuleppel“ või „Ostja tuleb ise järele“, siis peab Müüja kinnitama kauba väljastamise Yaga keskkonnas, muul juhul muutub tellimuse staatus automaatselt peatselt pärast paki postitamist. 

4. Ostja kinnitab kauba kättesaamise Yaga keskkonnas. Müüja saab teavituse kauba kättesaamise kohta. 

5. Raha liigub Yaga kontol Lõpetatud tellimuste alla ning seda raha saab kasutada Yagas ostude sooritamiseks või lasta enda kontole väljamakse teha vajutades Minu konto vaates nupule „Maksa pangakontole“.

Kas Yagas kauplemine on turvaline?

Yaga vahendab Müüja ja Ostja vahelisi makseid selliselt, et kui Ostja sooritab kauba eest makse, siis laekub see esmalt Yaga kontole. Alles siis kui Müüja on kauba Ostjani toimetanud ja Ostja on kauba kättesaamise kinnitanud (vajutades selleks tellimusel „Kaup käes“ nuppu ja sellele järgnevat topeltkinnitust), vabastab Yaga raha Müüja Yaga kontole. Müüja saab selle rahaga Yagas sees oste sooritada või initsieerida igal hetkel väljamakse oma pangakontole. 

Juhul kui Müüja mingil põhjusel tellimuse katkestab, tagastatakse kogu Ostja poolt esmalt tasutud summa automaatselt Ostja Yaga kontole. Pärast seda, kui Ostja on initsieerinud väljamakse oma pangakontole, kannab Yaga raha Ostja pangakontole 1–2 tööpäeva jooksul tagasi. Selliselt kaitseb Yaga Müüjaid ja Ostjaid võimalike pettuste eest. Ühtlasi on kõik tellimustega seotud rahalised kanded on igal hetkel jälgitavad „Minu konto“ vaatest.

Vajad endiselt abi? Võta meiega ühendust Võta meiega ühendust