Kuidas kustutada oma kasutajat?

Oma kasutaja kustutamiseks vajuta Yaga vasakul üleval nurgas "Menüü" nuppu --> "Seaded" --> "Profiil" --> lehe all otsas hall nupp "Kustuta konto" --> vali põhjus ning vali "Jätka" --> "Jah, kustutan konto"

NB! Kui Sinu konto on edukalt kustutatud, ei saa Sa enam sama e-mailiga Yagasse sisse logida. Kui seda siiski teed, luuakse Sulle automaatselt uus konto - kui Sa seda ei soovi, siis tuleb Yaga kasutada sisse logimata.

Meil on kurb meel, et oled kustutamas oma kasutajat kuid tea, et oled alati oodatud Yagasse tagasi :)

Vajad endiselt abi? Võta meiega ühendust Võta meiega ühendust