Mis on Yaga konto?

Yaga konto puhul on tegu virtuaalse rahakotiga Yagas, mille abil saab müükidest teenitud ja katkestatud tehingutest tagasi saadud rahaga ka ostude eest tasuda. 

Kuidas Yaga konto töötab?

  1. Müüja Yaga poest tehakse ost
  2. Müügist saadud raha laekub Müüja Yaga kontole
  3. Kui Ostja on tellimuse kinnitanud, siis Müüja:
  •   saab kasutada raha tellimuste eest tasumiseks. Kontol olev summa peab olema suurem ostusummast. 
  •   saab nupulevajutusega raha välja maksta oma pangakontole. Peale nupuvajutust „Maksa pangakontole“ jõuab raha 1-2 tööpäevaga Müüja pangakontole
  •   saab raha koguda oma Yaga kontole. Hoiustamisega ei kaasne ühtegi kulu.

Mis on Yaga krediit?

Yaga krediidi puhul on tegu virtuaalse rahaga, mida saab kasutada vaid Yagas ostude eest tasumiseks ning seda on võimalik teenida auhindadena (nt. loosikampaania võiduga või küsitlustes osalemise eest). Yaga krediiti ei ole võimalik enda pangakontole välja maksta ning ühtlasi ei saa krediiti ühelt kontolt teisele edasi kanda.

NB! Juhime tähelepanu, et juhul kui Su kontol on Yaga krediiti, kuid kustutad oma konto mingil põhjusel, siis muutub kasutamata Yaga krediit kehtetuks ning seda ei konverteerita ümber rahaks.

Oluline teada:

  •        Väljamakseid saab teha vaid kogu summa ulatuses ning osaline väljamaksmine pangakontole ei ole võimalik.
  •        Katkestatud tehingu puhul tagastatakse raha Ostja Yaga kontole, kus seda saab otse kasutada uuteks ostudeks, hoiustada või valida väljamakse pangakontole.
  •        Ostu eest tasumiseks peab Yaga kontol saadaolev summa olema suurem kui ostusumma koos transpordiga; osaline Yaga kontoga tasumine ei ole võimalik. 

Vajad endiselt abi? Võta meiega ühendust Võta meiega ühendust