Pakikoodiga paki saatmine: DPD

Igale DPD-ga vormistatud tellimusele genereeritakse ostu hetkel automaatne PIN-kood, mis muudab Saatja jaoks paki juba eelvormistatuks (s.t. sihtkohta ega Saaja telefoninumbrit enam pakile märkima ei pea) ning automaadi juures enam paki Saatjana raha välja käima ei pea. 

Tellimuse laekumisel saad PIN-koodi koos tellimuse kinnitusega emailile. Lisaks on PIN-kood nähtav ka oma poes tellimuste alt (Menüü => Minu pood => Tellimused => Lisainfo => PIN-kood). 

NB! DPD puhul on oluline, et Sa ei unustaks automaadis pakisilti välja printida ning seda pakile kleepida.

Kuidas DPD PIN-koodiga pakki saata?

  1. Paki saadetav ese korralikult ära, loe lähemalt selle kohta SIIT ning soovitame käsitsi ka pakikoodi, millega pakki postitad, pakile peale kirjutada. Kui peaks juhtuma, et pakk läheb kaduma või pakisilt tuleb maha, siis info põhjal, mille oled pakile peale kirjutanud, suudab kullerfirma selle tuvastada ja paki uuesti teele suunata.
  2. Mine lähima DPD pakiautomaadi juurde.
  3. Vali ekraanilt „Saada pakk“ --> „Prindi pakisilt QR koodi või PIN-koodiga“
  4. Järgmisena on oluline vajutada kastile „Sisesta PIN-kood“, mis on kuvatud ekraani allosas
  5. Pärast PIN-koodi sisestamist kuvab ekraan Sulle Saaja andmed --> vajuta „Jätka“, et printida välja pakisilt --> pakisilt tuleb kindlasti pakile peale kleepida!
  6. Skaneeri pakisildil olevat ribakoodi
  7. Automaat avab Sulle kapi --> pane pakk kappi --> prindi endale soovi korral kviitung :)

    PS! Kui selgub, et valitud kapi suurus osutub väikeseks siis saad automaadi juures kapi suuruse suurema vastu vahetada vajutades nupule „Ava suurem kapp“ 
    (kapi sulgemine siinkohal rolli ei mängi) ning vahe automaadist kinni maksta. Et selliseid olukordi aga vältida, siis tutvu kapi suurustega (vaata pilti) ning määra toote üles laadimisel juba koheselt korrektne kapi mõõt.

  8. PIN-koodi kasutamisel märgib Yaga süsteem mõne aja jooksul Sinu toote automaatselt väljastatuks = Ostja saab teavituse, et pakk on teel.
  9. Sihtkohta jõudes saab paki saaja sõnumi, millega saab ta paki automaadist kätte --> Kui Ostja on paki kätte saanud, siis tuleb tal tellimus Yagas kinnitada.
  10. Tellimuse lõppedes vabastatakse Su Yaga kontole raha müüdud eseme eest.

NB1! Iga eraldiseisev pakk on seotud kindla PIN-koodiga. Kui Ostja on vormistanud mitu ostu ühe PIN-koodiga, siis peab kogu tellimuse pakkima ühte pakki. Mitut pakki sama koodiga ja samas kapis postitada pole võimalik. 

NB2! PIN-kood on DPD puhul seotud kindla kapi suurusega, mille oled eelnevalt Yagas oma tootele määranud.

NB3! PIN-kood on aktiivne ostu vormistamise hetkest alates üks kuu (30 päeva), seejärel tühistatakse PIN-kood automaatselt DPD süsteemi poolt.

DPD teenuse osutamise tingimustega saad tutvuda SIIN. Kui vajad pakiautomaadi juures paki postitamisega abi, siis palun võta ühendust DPD klienditeenindusega (613 0012).

Vajad endiselt abi? Võta meiega ühendust Võta meiega ühendust