Originaaltoodete üleslaadimine ja müümine

Kui soovid meelitada ligi rohkem potentsiaalseid Ostjaid ja müüa oma originaal esemeid kiiremini ning m.h. vältida seda, et Sinu tooteid raporteeritakse kahtlusega, et need ei ole originaalid, siis soovitame Yagas originaalkaupade üleslaadimisel silmas pidada järgmisi tavasid.


Kasuta ise tehtud pilte

Väldi internetist leitud piltide kasutamist - see tekitab potentsiaalsetes Ostjates ebausaldust, kuna kuulutuses ei ole osaliselt või täielikult kuvatud tegelikkuses müügis olev toode. Kasuta ise tehtud ja ajakohaseid pilte, et anda tootest võimalikult hea ülevaade. Soovitame kuulutuses näidata, milline näeb toode välja nii tervikuna kui lähedalt ja pildistatuna erinevatest külgedest/ erinevate nurkade alt. Kui tootel esineb defekte, siis on hea neid piltidel kuvada. Põhjalik ülevaade piltide näol aitab luua Ostjates usaldust ja müüa oma kaup kiiremini maha. 
Lisa põhjalik ja täpne kirjeldus
Kuigi kirjelduse lisamine pole vajalik, loob see Ostjates usaldust ning aitab kiiremini jõuda veelgi rohkemate müükideni. Toote kirjeldust lisades mõtle potentsiaalsete Ostjate küsimustele, et saaksid võimalikke murekohtasid või vastuväiteid ennetada. Jaga teavet toote ajaloo, hetkeseisu ja muude detailide osas, mis Ostja ostuotsust mõjutada võivad ja mis aitavad Sul kiiremini tehinguni jõuda.
Võimalusel esita ostudokumendid
Sertifikaadid, originaalpakendid, ostudokumendid jms tekitavad Ostjates kindlustunnet, seega võimalusel soovitame sellekohase info kuulutuses alati välja tuua. See on oluline eriti siis, kui müüd rangelt reguleeritud esemeid, nagu näiteks disainerkäekotid ja -ehted.
Veendu, et hind oleks õiglane
Õiglase ja konkurentsivõimelise hinna pakkumine koos autentsust tõendavate dokumentidega muudab kauba müümise oluliselt lihtsamaks ja sujuvamaks. Kui hinna määramine on keeruline, soovitame internetist otsida sarnaseid müügis olevaid tooteid ja selle põhjal kujundada oma tootele õiglane hind. 
Ole vastutulelik ja professionaalne
Et olla Yaga Müüjana edukas, ole oma Ostjate suhtes võimalikult vastutulelik. Veendu, et oleksid Ostjaga lõpliku hinna, kohaletoimetamise või muude üksikasjade osas alati samal meelel, et tehing kulgeks sujuvalt.

Vajad endiselt abi? Võta meiega ühendust Võta meiega ühendust