Mis on Ostukaitse?

Alates 1. märtsist 2024 rakendub turvalise ostukogemuse tagamiseks kõigile tellimustele Ostukaitse: 5% tellimuse hinnast + 0,69€. Ostukaitse tasu lisandub tellimuse summale ja rakendub tellimust tehes automaatselt.

Mida Ostukaitse sisaldab:

  • Turvalised tehingud – Ostuprotsessi vältel on Sinu raha turvaliselt meiega. See tähendab, et ostu hetkel liigub raha Sinu Yaga kontole, kus seda hoitakse seni kuni oled kauba kätte saanud ning sellega rahulolu kinnitanud.
  •  Tagastuse ja tagasimaksmise võimalus – Kui toode erineb olulisel määral kuulutusel esitatud tootekirjeldusest või fotodest, on Sul õigus toode tagastada. Lisaks kui peaks juhtuma, et Müüja ei postita kaupa, saad oma ostusumma täies ulatuses tagasi (k.a Ostukaitse).
  • Kasutajatugi – Oma murede ning küsimustega saad alati pöörduda kasutajatoe poole äpist leitava vestlusikooni kaudu või kirjutades otse tugi@yaga.ee.

Samuti on kasutusel veel erinevaid pettusi tõkestavaid meetodeid nagu näiteks raporteerimissüsteem platvormil keelatud toodete või tegevuste vältimiseks ning järgime hoolega kõiki isikuandmete turvalisuse meetmeid.


Ostukaitse arvutamise näide:

Soovin osta toodet, mille hinnaks on 10€ ja transporditasu 2.90€ = 12.90€. Ostukaitse rakendub tellimuse summale, seega lõplik maksumus kujuneb järgmiselt: 12.90€ + 5% (0.65€) +0.69€ = 14.24€.

On oluline meeles pidada, et ainult läbi Yaga sooritatud maksete puhul saame pakkuda nii Ostjale kui ka Müüjale kaitset ning probleemide korral Ostjale raha tagastada või pakkuda Müüjale tuge Ostjaga suhtlemisel ning eriarvamuste lahendamisel.  

Ostukaitse vajadusest saad lähemalt lugeda siin.

Vajad endiselt abi? Võta meiega ühendust Võta meiega ühendust