Kuidas paremini müüa?

Kui oled Yagasse müügikuulutused lisanud, siis ära jää passiivselt ootama, kuni Ostjad Sinu poodi juhuslikult satuvad. Sotsiaalmeedia turundusvõimalused on imelised - kasuta neid lihtsaid tegevusi, et oma Yaga poodi paari klikiga promoda:

1.     Kõige alus on  kvaliteetne müügikuulutus. Kõige lihtsam on küsida endalt „mis infot soovin ma ise enne kui midagi ostan?”. Elementaarne on kuulutuse juurde lisada toote nimi (nt. seelik), suurus, seisukord ja võimalusel ka bränd, värv jmt. omadused. Just kirjeldusse lisatud märksõnade põhjal ilmuvad vasted ka Yaga otsingutulemustes, nii et mida põhjalikum kirjeldus, seda suuremad müügivõimalused!

2.     Tee oma poest  Insta-story! Tee fotoseeria või video oma Yaga poes müüdavast kaubast ja kujunda postitus. Ole järjepidev ja tee uue kauba lisandudes kindlasti uued storyd. Turunda oma poodi selliselt nagu teevad seda tuntud moebrändid  ja blogijad— panusta fotodesse, kasuta filtreid ja leia endale sobiv stiil. PS! Soovitame oma postitustes ära märkida ka @shopyaga Instagrami konto, sest parimaid storysid kajastame ka Yaga Instagramis. 

3.     Lisa oma poe link Facebooki või Instagrami profiilile. Kas teadsid, et Instagramis on võimalik oma lehele lisada üks valitud veebiaadress, milleks võiks olla sinu Yaga poe link, et jälgijad selle endale sobival ajal alati üles leiaksid. Sama saad teha Facebookis ja muudes sotsiaalmeedia kanalites.

4.     Tee mõnest kuulutusest  Instagrami postitus. Storyd kaovad 24h möödudes, aga postitused jäävad Sinu Instagrami seinale. Vali parim foto oma poes olevast kaubast ja lisa postitusele kirjeldus, kuidas Ostjad sinu poe Yagast leiavad.

5.     Jaga oma kuulutusi  Facebooki müügigruppidesse. Kas teadsid, et Eesti suurimas Facebooki müügigrupis on rohkem kui 125 000 kauplemishuvilist? Otse gruppidesse saad spetsiaalse “Jaga” nupu abil jagada tervet oma poodi või valitud kuulutusi. Sobivaid müügigruppe vali selle järgi, mida parajasti müüd. Näiteks lastekauba, mööbli, tehnika, muusikariistade jmt jaoks on Facebookis olemas spetsiaalsed müügigrupid just sellest kaubagrupist huvitatud liikmeskonnaga. Esimese sammuna ühine Facebookis sobivate müügigruppidega ning hakka julgelt jagama.

6.     Hoolitse selle eest, et Sinu poe tootefotod oleksid atraktiivsed -  iga päev valib Yaga parimate tootefotode seast oma päeva lemmikud Yaga esilehele. Kui Sinu terve pood on täis väärt kaupa, siis võib Sinu pood ka terveks nädalaks Yaga nädala lemmikpoeks sattuda! ;) 

7.     Loo oma Yaga poele sooduskood. Kõigile meeldivad allahindlused ja sooduskoodide abil saad tuua oma poodi uusi huvilisi. Loe lähemalt siit Kuidas sooduskoodi luua.

Vajad endiselt abi? Võta meiega ühendust Võta meiega ühendust