Teave uuele kasutajale

Tere tulemast! Meil on suur rõõm, et oled meie Yaga perega liitunud 😊 Siinses artiklis saad kiire ülevaate, kuidas alustada Yagas müümist või kuidas Yagas šopata.

Oma poe avamine Yagas

Tahame, et kõik saaksid võimaluse avada oma poe Yagas. Selleks ei pea Sul olema oma ettevõtet ega ka eelnevat müügikogemust - vajad vaid midagi mida müüa ja õiget suhtumist ning ülejäänuga aitame juba meie 😊 PS! Yagas oma poe avamine ja müümine on täiesti tasuta.

Oma poe avamiseks mine lehele www.yaga.ee/sinupood, vali oma poele nimi, veebiaadress ja lisa esimene toode. See kõik kokku võtab ainult paar minutit. Makse- ja transpordivõimalused on Sinu Yaga poodi juba integreeritud.

NB! Kui oled alla 18-aastane, siis palume, et küsiksid Yaga kasutamiseks luba oma vanematelt.

Kui Sinu Yaga poest on tehtud ost, saadame tellimuse kinnituse Sulle automaatselt e-mailile ja Yaga teavitustesse. Selleks kontrolli kindlasti Yaga Profiilist oma meiliaadressi õigsust. Yaga äpi kasutajana saad aktiveerida reaalaja teavitused ka mobiiliekraanile 😊

Kogu vajaliku info oma tellimuse kohta leiad Minu pood -> Tellimused alt.

SmartpostiOmniva ning DPD puhul genereeritakse igale tellimusele ostu hetkel automaatne pakikood, mis muudab Sinu jaoks paki juba eelvormistatuks (s.t. sihtkohta ega Saaja telefoninumbrit enam pakile märkima ei pea) ning automaadi juures raha välja käima ei pea.

Kui Ostja on kauba kätte saanud, siis tuleb tal vajutada „Kaup käes” nuppu, mille järel vabastatakse müügist saadud raha Sinu Yaga kontole. Seda raha on võimalik kasutada Yaga šoppamiseks ning teise võimalusena saad initsieerida väljamakse oma pangakontole.

Kindlasti loe ka erinevaid artikleid Yaga kasutajatoe lehelt SIIN, et saada täielik ülevaade Yaga toimimisest.


Soovid Yagas šopata?

Yagas on sul võimalik turvaliselt shopata oma lemmiktooteid, mis on hea hinnaga ning ka meie loodus ütleb Sulle aitäh. Yagas on suur valik erinevaid tooteid, mis esialgu võib silme eest kirjuks võtta, kuid õnneks on meil olemas mitmekülgne otsingumootor, mille filtreerimissüsteemi abil leiad hõlpsasti soovitud tooted üles.

Kui oled leidnud omale sobiva toote, siis selle ostmiseks lihtsalt klõpsa tootele -> vajuta nupule „Osta“ -> vali enda jaoks sobiv transpordi- ja makseviis. Pärast ostu sooritamist saad nii Sina kui ka Müüja ostukinnituse emailile ning Yaga teavitustesse.

Seni kaua kui ootad oma kaupa, on Sinu raha meiega turvaliselt hoiul. Kui oled kauba kätte saanud ning oled tootega rahul, siis tuleb Sul tellimus kinnitada valides Minu ostud -> klõpsa „Kaup käes“ nupule vastava tellimuse juures.

Sa ei ole ostetud kaubaga rahul? Muretsemiseks pole põhjust, kuna Ostjal on õigus toode tagastada, kui see erineb olulisel määral kuulutusel esitatud toote kirjeldusest või fotost. Sellisel juhul peab Ostja oma tagastamise soovist teavitama Müüjat või Yaga 48h jooksul peale kauba kättesaamist. Loe tagastamise kohta lähemalt SIIN.


Kindlasti loe ka erinevaid artikleid Yaga kasutajatoe lehelt SIIN, et saada täielik ülevaade Yaga toimimisest.

Vajad endiselt abi? Võta meiega ühendust Võta meiega ühendust